Hanácká národní výstava 7.1.2012 - Brno

09.01.2012 13:37

První sobotu roku 2012 jsme trávili na brněnském výstavišti, kam se z technických důvodů přesunula Hanácká výstava, běžně konaná v Olomouci. Pro nás potěšující přesun, cesta na místo nám zabrala 5 minut. V našem kruhu byli tentokrát jen jezevčíci a výmaři, takže jsme hádali, že sobotní oběd proběhne už doma. To byl ale velký omyl, protože polský sudí pan Siejkowski každého psa div nerentgenoval :).

Výmarští ohaři se dostali na řadu až hodně po poledni, naše pracovní skupina konkrétně v 15 hodin. V pracovce jsme byli 4. Troufám si říct, že proporcionálně vyrovnaní. Do poslední vteřiny si nikdo nemohl být jist konkrétním místem. Proto byl pro nás vybojovaný post VÝBORNÁ 1 CAC velkou radostí. Tímto titulem Azzis konečně získala vytouženého ČESKÉHO ŠAMPIONA.

V kole o titul BOB byli krom nás ještě Mirek Varga s Atreyem Forever Hero of Diam Weim (kteří se ten den blýskli v nejlepším světle) a Brek Katafigy. Gábina s Azzis měli štěstí a titul BOB získali.

Po dalším dlouhém čekání se ještě zůčastnili závěrečné soutěže v VII.skupině FCI, kde jako třešničku na dortu odnesli krásné BIG4. Výmarským ohařům se celkouvě velmi dařilo v závěrečkách. Atrey dokonce v juniorech ulovil BIG1, k čemuž upřímně gratulujeme.

Start do roku 2012 vyšel na výbornou a nad naše očekávání:).